Showbiz

Ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη: «Ρώτα την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα instastory»

Gossip-tv Team

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του J2US όταν στα παρασκήνια ρωτήθηκε για τη δημοσιοποίηση του κασέ της στο instagram για τις εμπορικές συνεργασίες που έχει στη συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα. 

Το στιγμιότυπο που θα δείτε προβλήθηκε στην εκπομπή Τι λες τώρα και ήταν πλάνα από τα backstage του J2US που έκανε χθες (25/9) πρεμιέρα.

Ο Αρτ πλησίασε την Ιωάννα Τούνη για να του κάνει δηλώσεις και μεταξύ άλλων τη ρώτησε για την δημοσιοποίηση του τιμοκαταλόγου της για τους υποψήφιους πελάτες της που θέλουν να προβάλλουν κάποιο προϊόν από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Τότε η Ιωάννα Τούνη φανερά εκνευρισμένη τού είπε:

«Από ποια εκπομπή είμαστε; Ρώτα την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα Instagram story και ένα Instagram post. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος ότι δεν είναι influencer. Μπες στο account της και δες τα διαφημιστικά της. Επειδή εγώ έχω δει ότι ανεβάζουν όλες οι παρουσιάστριες μπες στο Instagram της και ρώτα πόσα παίρνει».

Οι ατάκες της άφησαν σχεδόν... άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου η οποία αντιμετώπισε με χιούμορ το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω στο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved