Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Ξέσπασε για το lockdown στη Θεσσαλονίκη: «Ζούμε μία κατάσταση πολύ τραγική»

Gossip-tv Team

Ξέσπασε ο Στέλιος Ρόκκος στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό με αφορμή το lockdown στη Θεσσαλονίκη! 

H Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα, 1Η Οκτωβρίου σε lockdown.

Αυτό έκανε τη σύντροφο του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα να ξεσπάσει δημόσια με ένα story στο Instagram:

«Υποτιμώντας τη νοημοσύνη της Θεσσαλονίκης. Χθες όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη το πρωί για να δουλέψουμε το Σαββατοκύριακο, περιμέναμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Βγήκε η απόφαση αν ακούς μουσική, στέκεσαι όρθιος και κυκλοφορείς 1.02 κολλάς covid-19. Εμένα που με βάλατε να εμβολιαστώ, που αναγκαστήκαμε να χωριστούμε σε ομάδες, που αναγκάσατε τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν χώρους covid free με τη ψευδή θεωρία πως υπάρχει ασφάλεια και μπορούμε να δουλέψουμε… Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: Τα κάναμε όλα, γιατί lockdown;».

Με αφορμή το ξέσπασμα της συντρόφου του, ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος αυτή την περίοδο τραγουδάει μαζί με την Πάολα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και το οποίο λόγω των έκτακτων μέτρων θα μείνει κλειστό, ξέσπασε στο Πρωινό!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι γι’ αυτά. Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες. Ζούμε μία κατάσταση πολύ τραγική. Για να ξαναβρούμε την κανονικότητά μας και να κάνουμε τη δουλειά μας, ο κλάδος μας πάει στον πάτο τελείως, έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες, στο μαγαζί έρχονται μόνο εμβολιασμένοι, προσπαθούμε να επιβιώσουμε»!

Και πρόσθεσε: «Μόνο στο μαγαζί που ξεκινήσαμε μετράμε 100 άτομα, τι θα πεις στο γκαρσόνι που πρέπει να δουλέψει δύο χρόνια; Κανένα νοσοκομείο δε μπορεί να κάνει; Επειδή γεμίζουν οι λιγοστές κλινικές, κλείνει ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα; Ο κόσμος είναι έξαλλος»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved