Showbiz

Χρηστίδου για Φιλιππίδη: «Φανταστείτε να αθωωθεί, μετά από τόσες καταγγελίες! Κάτι θα πήγαινε λάθος»

Gossip-tv Team

H Σίσσυ Χρηστίδου φιλοξένησε σήμερα (3/10) στην εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι τον νέο συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο και συζήτησαν, μερικές φορές και σε έντονο τόνο, την όλη υπόθεση. 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προτίθεται να κάνει ούτε αγωγή, ούτε μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν. Η θέση του είναι ότι είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του» ανέφερε αρχικά ο συνήγορος υπεράσπισης του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη ο οποίος συνέχισε μιλώντας για τους ανθρώπους που υπερασπίζονται τον εντολέα του και που όπως είπε διαπομπεύονται στη συνέχεια όπως συνέβη πρόσφατα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η οποία ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του Χαμογέλα και πάλι.

Κάτι που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία πήρε τον λόγο και απάντησε: «Όπως επιλέγουν οι άνθρωποι να βγουν να τον υπερασπιστούν, με τον ίδιο τρόπο, έχουν και οι άνθρωποι που ακούν αυτές τις απόψεις, να αντιδράσουν. Δε μπορούμε να λέμε ότι ο καθένας θα λέει τη γνώμη του αλλά αυτός που ακούει αυτόν που υποστηρίζει κάποιον που κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό να μην μπορεί να εκφραστεί».

Δεν άργησε όμως να έρθει και η αντίδραση του γνωστού ποινικολόγου ο οποίος σχολίασε: «Έχει δικαίωμα ο Φιλιππίδης και κάποιοι άνθρωποι να αντιδράσουν και να πουν μία καλή κουβέντα. Εδώ παρατηρείται όσοι καθυβρίζουν τον κατηγορούμενο Φιλιππίδη να απολαμβάνουν μίας ασυλίας και όταν βγει μία ηθοποιός και πει μία καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη να προπηλακίζεται δημόσια» απάντησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη τονίζοντας στη συζήτησή του με την παρουσιάστρια: «Θέλετε να τον κατηγορήσετε που λέει ότι είναι αθώος; Κατηγορείστε τον! Θα υπερασπιστεί την αθωότητά του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει στερηθεί την ελευθερία του από τρεις αφηγήσεις».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Το πιο εύκολο στη ζωή είναι να κατηγορείς και το πιο δύσκολο είναι να υπερασπίζεσαι. Κι εσείς κάνετε το πιο εύκολο τώρα, γίνεστε δημοφιλής κατηγορώντας έναν άνθρωπο» κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια. Όμως η Σίσσυ Χρηστίδου δεν άφησε ασχολίαστα τα λόγια του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε να αθωωθεί, μετά από τόσες καταγγελίες! Κάτι θα πήγαινε πολύ λάθος. Έχω αποφύγει εδώ και καιρό τους λαϊκισμούς. Είμαι πολύ ευγενική και προσπαθώ να κρατώ ένα επίπεδο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved