Showbiz

Η Ζαρίφη πιο αδύνατη από ποτέ στο πλατό του Χαμογέλα! Η αναφορά στον πατέρα της και τα δάκρυα!

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και είναι πράγματι αγνώριστη αφού έχει χάσει πολλά κιλά!

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός σκόρπισε φυσικά την καλή της διάθεση στο πλατό και έφερε τα πάνω κάτω με το ανατρεπτικό της χιούμορ με το που εμφανίστηκε στην εκπομπή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κατάφερε να μη σχολιάσει τη μεγάλη αλλαγή της μετά την απώλεια κιλών για τα οποία η Κατερίνα σχολίασε ότι είναι αποτέλεσμα της προσπάθειάς της να μένει μακριά από υδατάνθρακες εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Η Ζαρίφη φυσικά αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega, τους Συμπέθερους από τα Τίρανα για την οποία είπε: «Στους Συμπέθερους από τα Τίρανα είμαι δημοτική σύμβουλος από τη Λάρισα. Κάνω την πολύ καθαρή αντιπολίτευση, αλλά είμαι και εγώ μέσα στη σαπίλα. Έπρεπε να απομνημονεύσω 60 πουλιά για αυτό το ρόλο. Θα κλάψετε με αυτή τη σειρά. Είναι όλα πάρα πολύ αστεία. Οι Ρέππας-Παπαθανασίου και το θάμνο να μου έλεγαν να πάνω να κάνω θα δεχόμουν».

Όσο για την απόφασή της να ασχολείται με την υποκριτική, η ίδια παραδέχτηκε: «ήταν από παιδί ένα όνειρο για εμένα. Όσο μεγαλώνω καταρρίπτω τις ταμπέλες σε όλους τους χώρους. Δεν πρέπει να αφήνεις απωθημένα γιατί μετά γίνονται εκκρεμότητες και σε πάνε πίσω».

Σχετικά με το χαρακτήρα της, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε ότι θεωρεί τον εαυτό της «κλειστό άνθρωπο με πολύ ανοιχτή διάθεση... Θεωρώ βάρος να δείξω το δικό μου μαύρο. Θέλω να ακούω γέλια γύρω μου».

Μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο που είχε ετοιμάσει η εκπομπή για εκείνη, η Κατερίνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της καθώς όπως είπε, όποτε βλέπει την εικόνα του πατέρα της που δεν είναι πια στη ζωή, αυτόματα δακρύζει μιας και του είχε μεγάλη αδυναμία.

Πάντως, όταν αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις, έχει ανθρώπους δίπλα της καθώς σημείωσε χαρακτηριστικά: «κρατιέμαι ακόμη και σήμερα από τον πρώην σύντροφό μου, τον Γιάννη. Είμαστε μια οικογένεια».

Όσο για το κεφάλαιο "μητρότητα" η ίδια τόνισε: «πάντα υπάρχει σαν πλάνο, αλλά δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα. Θεωρώ ότι έχει σημασία μόνο η όρεξη και το κέφι. Τρελαίνομαι όταν βλέπω επικριτικά σχόλια σε γυναίκες που κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία. Να γίνεις μαμά καρδιάς και αγκαλιάς».

Δείτε την τηλεοπτική της συνέντευξη παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved