Showbiz

Θεωνά: Η γνωριμία με τον Δήμο Αναστασιάδη,οι δυσκολίες στην αρχή και τα 7 χρόνια... φαγούρας (video)

Gossip-tv Team

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» Τζένη Θεωνά, καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» εκθείασε τον σύζυγό της Δήμο Αναστασιάδη για το πώς είναι ως πατέρας και αποκάλυψε την αρχή της γνωριμίας τους.

Στην ερώτηση για το πώς είναι ως μπαμπάς για τον γιο τους Αρίωνα, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι και ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό.

Όμως δεν είναι κανείς εκ των δύο του προγράμματος, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο στο ποιος θα αναλάβει κάποια δέσμευση. Δηλαδή ο Δήμος είναι φοβερά δοτικός αλλά στον δικό του χρόνο στην δική του στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να καλουπωθεί και να πει αυτός θα κάνει αυτό και εγώ κάτι άλλο».

Σε ό,τι αφορά τη γνωριμία τους, η Τζένη Θεωνά τόνισε:

«Με τον Δήμο γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια, δεν είναι λίγα. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση και τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο. Είναι θέμα χημείας, είναι πολύ θελκτικός. Ένιωσα την έλξη από την αρχή και είπα εδώ κάποια προβλήματα ξεκινάνε. Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή, ήταν πολύ άπιαστος στην πραγματικότητα δεν ήταν διαχειρίσιμος».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αρχικά αντιμετώπισαν προβλήματα στη σχέση τους καθώς ο τραγουδιστής είχε πολλή δουλειά, γεγονός που συχνά η ίδια παρεξηγούσε. Όμως στη συνέχεια κατάλαβε πως ήταν πολύ ειλικρινής και μαζί κατάφεραν να συγχρονιστούν και να τα βρουν στην πορεία.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα αποκάλυψε η Τζένη Θεωνά για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved