Showbiz

J2US: Στικούδη: «Το μωρό έχει πάρει θέση» - Κοκλώνης: «Μαιευτήριο θα γίνει το πλατό»! Η έκπληξη

Gossip-tv Team

Το τρίτο live για το Just the Two of us, τρίτο και για την εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη η οποία από μέρα σε μέρα, αν όχι από στιγμή σε στιγμή, γεννάει το πρώτο της παιδί. 

Φαίνεται όμως πως μεγαλύτερο άγχος έχει ο Νίκος Κοκλώνης από τη μέλλουσα μαμά καθώς τον έχει ενημερώσει πως είναι έτοιμη να γεννήσει.

Με αρκετή αγωνία, ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν νιώθει καλά και εκείνη με μεγάλη χαρά και υπέρλαμπρη μέσα στην υπέροχη κίτρινη τουαλέτα της τον ενημέρωσε ότι το μωρό έχει πάρει θέση για τη γέννησή του, κάνοντας χιούμορ πως μάλλον έχει τόσο πολύ βολευτεί που δεν λέει να βγει.

"Το πλατό θα γίνει μαιευτήριο" είπε σχεδόν έντρομος αλλά και με πολύ χιούμορ ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος επεφύλασσε και μία έκπληξη στην Κατερίνα. Ξαφνικά μπροστά της εμφανίστηκε ένα τεράστιο καλάθι με όλα τα απαραίτητα για τις πρώτες στιγμές με το μωρό της, από πιπίλες και παιχνίδια μέχρι μπιμπερό και πάνες.

To πιο ωραίο απ' όλα ήταν όμως πως ανάμεσα στα "καλούδια" ήταν και τα πρώτα νανουρίσματα για το μωρό που όμως ήταν το cd με ερμηνείες του Νίκου Κοκλώνη. Όπως πάντα ο παρουσιαστής τρόλαρε για ακόμα μία φορά τον εαυτό του:

Η Κατερίνα έδειξε να ενθουσιάζεται με το καλάθι και μάλιστα είπε πως θέλει λίγο χρόνο για να το ψάξει και να τα δει όλα καθώς της άρεσε πάρα πολύ.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε Κοκλώνη και Στικούδη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved