Showbiz

H Μπουλέ έμεινε με το στόμα ανοιχτό με την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου!

Gossip-tv Team

O Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή DOT και μίλησε για τον τηλεοπτικό του ρόλο αλλά και για τη σχέση του με τα παιδιά του όπως βέβαια και για τη μακρά καριέρα που έχει έως σήμερα στον χώρο της υποκριτικής. 

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός άκουσε τα καλύτερα λόγια για την κόρη του Τζένη Καζάκου την οποία έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη και τόνισε ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τη μεταπείσει ώστε να μην ασχοληθεί με τον χώρο. Όταν όμως πείστηκε ότι αυτή είναι η μεγάλη της αγάπη, συμβιβάστηκε και αποφάσισε να είναι στο πλευρό της.

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης κάτι που άφησε με το... στόμα ανοιχτό τη Νάντια Μπουλέ. Είπε λοιπόν ότι ήταν ο άνθρωπος που έκανε τον Ντόναλντ Ντακ στα ελληνικά και η μίμησή του είναι καταπληκτική. Κάτι που αγνοούσε η παρουσιάστρια και φυσικά έμεινε άναυδη.

«Ένα πράγμα που έχω μετανιώσει που δεν έκανα ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ, σε όλες τις παλιές μεταγλωττίσεις, εγώ είμαι ο Ντόναλντ. Είχα το… μονοπώλιο, μόνο εγώ το κάνω, κανένας άλλος. Το κάνω όπως το έκανε … original Ντόναλντ, με το μάγουλο και όχι με το λαρύγγι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τότε μου ήρθε πρόταση από την Disney να πάω στο Λος Άντζελες και να το κάνω εκεί, στα αμερικάνικα. Είπα θα αφήσω τις δουλειές μου εδώ να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική; Ο βλάκας! Δεν πήγα και το έχω μετανιώσει».

Δείτε τι άλλο είπε στη συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved