Showbiz

Οι πρώτες δύσκολες ώρες της Γεννηματά: «Πρέπει να αφοσιωθεί στο να κερδίσει αυτή τη μάχη»

Gossip-tv Team

Ξεπέρασε η Φώφη Γεννηματά τις πρώτες δύσκολες ώρες και τώρα θα πρέπει να αφοσιωθεί στο να κερδίσει τη δεύτερη μεγάλη μάχη απέναντι στον καρκίνο, όπως αποκάλυψε ο στενός συνεργάτης της, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ Παναγιώτης Βλάχος. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο Παναγιώτης Βλάχος μετέφερε όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της προέδρου του κόμματος η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

«Είναι συγκλονιστικό το κύμα αγάπης που εισπράττουμε και όλο αυτό δίνει δύναμη και στην ίδια και σε όλους εμάς που βρισκόμαστε δίπλα της. Η Φώφη Γεννηματά, όπως ξέρετε, είναι μία αγωνίστρια.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δε ξέχασε ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, ποιότητα και αξίες ακόμη κι όταν ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική» είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βλάχος και συνέχισε:

«Όπως γνωρίζετε νοσηλεύεται και θα νοσηλεύεται ακόμα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας, είναι καλύτερα. Έχουν ξεπεραστεί οι πρώτες δύσκολες ώρες, αλλά θα πρέπει να αφοσιωθεί στη θεραπεία της, όπως μας είπε και η ίδια, στη ζωή της και να κερδίσει αυτή τη μάχη».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Παναγιώτης Βλάχος για τη Φώφη Γεννηματά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved