Showbiz

Ο Σουλτάτος ευχήθηκε στη Λασκαράκη Happy Birthday με τον πιο τρυφερό τρόπο και... ζηλέψαμε!

Gossip-tv Team

Η Βάσω Λασκαράκη έχει τα γενέθλιά της στις 19 Οκτωβρίου, δηλαδή σήμερα και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος φρόντισε να της κάνει την πιο όμορφη έκπληξη, στέλνοντάς της τις ευχές του με ένα υπέροχο βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

Ακριβώς στις 00,01 π.μ. δηλαδή με το που "γύρισε" η ημερομηνία, ο γνωστός σεφ είχε έτοιμο ένα υπέροχο βιντεάκι και το ανέβασε στο instagram για να της ευχηθεί για τα 40ά της γενέθλια.

«Χρόνια πολλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και όσα γενέθλια έρχονται να τα περνάς κοντά μου 😍💕🎊🎂.χρόνια πολλά ευτυχισμένα 40 ? Σ´αγαπώ» έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο ο Λευτέρης Σουλτάτος, όμως το θέμα ήταν και τι περιεχόμενο είχε το βίντεο.

Επρόκειτο για μία σειρά από δεκάδες κοινά φωτογραφικά ενσταντανέ σε διάφορες εξορμήσεις τους στο εξωτερικό ή σε εκδρομές τους ανά την Ελλάδα και φυσικά στιγμιότυπα από την ημέρα του γάμου τους αλλά και σε χαλαρές στιγμές τους στο σπίτι.

Μάλιστα, για μουσική υπόκρουση ο Σουλτάτος επέλεξε το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή "Μ' αυτά τα μάτια" που είναι πράγματι πολύ ερωτικό και τρυφερό και ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση.

Δείτε το υπέροχο βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved