Showbiz

Μεγάλη έκπληξη! Η Στικούδη γέννησε πριν 10 μέρες και επέστρεψε στο J2US πιο λαμπερή από ποτέ!

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε μόλις πριν από λίγες μέρες, όμως επέστρεψε με απουσία μόλις δύο live του J2US. Το πρώτο για να προετοιμαστεί για τον τοκετό και τη δεύτερη γιατί ο γιος της την είχε απόλυτη ανάγκη!

Και απόψε το βράδυ (30/10) του λείπει όμως έπρεπε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της στο J2US όπως είπε όταν την καλωσόρισε ο Νίκος Κοκλώνης στη σκηνή του σόου.

Πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ, η Κατερίνα εμφανίστηκε πραγματικά πολύ όμορφη και μάλιστα οι κριτές αλλά και ο ίδιος ο Κοκλώνης τής είπαν πως δεν είναι δυνατόν να έχει τέτοιο κορμί μετά από έναν τοκετό και μάλιστα μόλις πριν δέκα μέρες.

Και όμως! Η Στικούδη ήταν πραγματικά υπέροχη και μάλιστα η ίδια τόνισε ότι το "κλειδί" για να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά και το πρήξιμο γενικότερα είναι η διατροφή.

Φυσικά η Βίκυ Σταυροπούλου είχε τον... πρώτο λόγο σε αυτή την κουβέντα κάνοντας πλάκα.

Η Κατερίνα Στικούδη πάντως τόνισε πως πήρε την... άδεια του γιου της για να βρεθεί στο πλατό του σόου, καθώς όπως είπε, τον καθησύχασε ότι θα είναι μόνο για κάθε Σάββατο.

Η ίδια επίσης είπε πως έχει αφήσει τον γιο της σε καλά χέρια, αυτά του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη και της γιαγιάς του που τον προσέχουν ιδιαίτερα.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη μετά τον τοκετό!

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η ζωντανή σύνδεση με το σπίτι της Στικούδη και η συγκίνηση: «Έχω τρελαθεί» (video)

Συγκλονίζει η Super Κική: Η εξομολόγηση για τη μάχη με την κατάθλιψη και τη φυλακή

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η έκπληξη στην αποχώρηση! (videos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved