Showbiz

Παναγιώτη Βλαντή: Η βράβευση στο Βερολίνο από την Κέιτ Μπλάνσετ, ο γάμος και ο σύζυγός της!

Gossip-tv Team

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άσε μας ρε μαμά που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τη ζωή της σήμερα, για τα πρώτα της βήματα αλλά και για τον πρόσφατο γάμο της στην όμορφη Ύδρα πριν από λίγους μήνες. 

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται παραδέχτηκε ότι οι δικοί της δεν τη στήριξαν στην απόφασή της να ασχοληθεί με τον χώρο αρχικά όμως πλέον είναι πολύ υποστηρικτικοί:

Το 'κανα κρυφά στην αρχή, ήταν λίγο δύσκολο να τους πείσω, όσο ήμουν στη σχολή δούλευα κιόλας και έτσι μπόρεσα να τελειώσω τη σχολή.

Όπως είπε, η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της ήταν η βράβευσή της στο Βερολίνο. Η ίδια αποκάλυψε: “Στο Βερολίνο μου είχαν δώσει το βραβείο μου η Κέιτ Μπλάνσετ και η Τζούντι Έβανς”.

Η Παναγιώτα Βλαντή επίσης αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της κάποιοι ήθελαν να της αλλάξουν το όνομα καθώς το "Παναγιώτα" δεν ήταν και τόσο... καλλιτεχνικό. Όμως η ίδια αρνήθηκε μέχρι... τελικής πτώσης και τελικά κατάφερε να καθιερωθεί με αυτό: “Στην αρχή μου έλεγαν να αλλάξω το όνομά μου, δεν άρεσε, εγώ δεν ήθελα να το αλλάξω και μου στοίχισε βέβαια αυτό, δεν έκλεισε η δουλειά, μου έιπαν ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αν δεν αλλάξω το όνομά μου,”.

Η κουβέντα πήγε και στα προσωπικά και η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τον πρόσφατο γάμο της και τον σύζυγό της: “Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ κάτι. Έλεγα πως αν είναι να έρθει ας γίνει έτσι. Μόνο έτσι θα παντρευόμουν, δεν ήθελα κόσμο ήθελα να γίνει κρυφά, ήθελα να το ζήσω όπως το είχα στο μυαλό μου. Ο γάμος τίποτα δεν κλείνει, τίποτα δεν ολοκληρώνεται με αυτόν, υπάρχει απλά μια απίστευτη ευτυχία και ένα πάθος.... Αν δεν ήταν ο Γιάννης δεν θα είχα παντρευτεί, είναι εκείνος που με έκανε να θέλω το γάμο”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved