Showbiz

Νέο ζευγάρι στη showbiz; Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει σχέση με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα;

Gossip-tv Team

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει σχέση με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα, τον γνωστό επιχειρηματία, Γιάννη - Λεωνίδα Λεωνίδου;

Τον οριστικό χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη – Λεωνίδα Λεωνίδου αποκάλυψε η Ιωάννα Μπέλλα. Το μοντέλο και ο Κύπριος επιχειρηματίας τράβηξαν χωριστούς δρόμους και μόλις χθες, 4 Νοεμβρίου ανακοίνωσε τον χωρισμό της στο Mega Καλημέρα!

Η Ιωάννα Μπέλλα είπε: «Είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά. Έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου γιατί είμαι 25 χρονών και πρέπει να κάνω αυτό αυτή τη στιγμή. Μετά τα 30 μπορεί να ξαναμιλήσουμε να σας πω που μπορεί να επικεντρωθώ. Σίγουρα ένας χωρισμός δε σημαίνει ότι έγινε απαραίτητα για επαγγελματικούς λόγους. Ο άνθρωπος πριν με γνωρίσει ήξερε τι κάνω στη ζωή μου δεν είναι ότι ήμασταν μαζί και ξαφνικά έγινα μοντέλο. Και φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος»!

Σήμερα μέσα από το Happy Day, η δημοσιογράφος, Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ο Γιάννης - Λεωνίδας Λεωνίδου φημολογείται πως είναι ζευγάρι με την ξανθιά καλλονή, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που αυτό το διάστημα τη βλέπουμε στο J2US!

Ο επιχειρηματίας της στέλνει αρκετά δώρα κάθε Σάββατο στο J2US, όπως τούρτες και λουλούδια. Την Κυριακή μάλιστα οι δυο τους διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Βρε, λέτε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έμαθε on camera για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της-Η επική αντίδρασή της

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air στην Ελεονώρα Μελέτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved