Showbiz

Δηλώσεις καταπέλτης από τον παππού του Mad Clip: «Θεωρώ ηθική αυτουργό την Αρετή»

Gossip-tv Team

Τι είπε ο παππούς του Mad Clip για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στον εγγονό του αλλά και για την πρώην κοπέλα του.

Μιλώντας για τον αξέχαστο τραγουδιστή στην εκπομπή Open Weekend, ο παππούς του, συντετριμμένος ακόμα από τον χαμό του μετά από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, παραδέχτηκε ότι ήταν σίγουρος πως οι τοξικολογικές εξετάσεις θα έδειχναν πως ο Mad Clip δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Να θυμίσουμε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του Mad Clip ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Αυτό σημαίνει ότι ο τράπερ ήπιε περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν καλεσμένος λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο.

Επίσης στις εξετάσεις φάνηκε ότι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία.

«Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν μεθυσμένος. Το παιδί ήταν καθαρό» είχε πει σε συνέντευξή του τις προηγούμενες μέρες ο παππούς του Mad Clip.

Τώρα ο παππούς του άτυχου τράπερ, με νέες δηλώσεις του βάζει στο στόχαστρό του την τελευταία σύντροφο του Mad Clip λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του εγγονού μου δεν είναι τυχαίο. Εγώ έχω αναφέρει ότι για μένα είναι ή δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια... Αν γνώριζα ποιος το έκανε, έχω το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για την τελευταία σύντροφο του εγγονού του, την Αρετή, εκείνος απάντησε με έντονο τρόπο: "Τι να μιλήσω με την Αρετή. Ο Παναγιώτης την αγαπούσε και έλεγε από εδώ η γυναίκα μου και εκείνη τον κορόιδευε... Τι να μιλήσω με το κορίτσι αυτό; Ήρθε στα σαράντα με συνολάκια που ήταν λες και πήγαινε στα μπουζούκια και ήρθε και στην κηδεία να μας κάνει... Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Θεωρώ ηθική αυτουργό για τον χαμό του εγγονού μου την κοπέλα του".

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο παππούς του άτυχου Mad Clip στην εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Χείμαρρος ο παππούς του - Η καταγγελία: «Από τη σορό έλειπε ο σταυρός. Κάποιος τον πήρε»

Mad Clip: Ο παππούς του μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων:«Το παιδί ήταν καθαρό»

Mad Clip: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων - Τι έδειξαν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved