Showbiz

«Ξύπναγα στις 3 τα ξημερώματα και η Δανάη με την κόρη μου τρώγανε στην κουζίνα γιουβαρλάκια»

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα ενώ έκανε δίαιτα, το βράδυ πολύ πολύ αργά, με σύμμαχο κόρη πασίγνωστης πρωταγωνίστριας τρυπώνανε στην κουζίνα και κρυφά απ' όλους τρώγανε γιουβαρλάκια, που δεν το λες και light φαγητό!

Την... αποκάλυψη έκανε η Μιμή Ντενίση η οποία αποκάλυψε τις... μπαγαποντιές που έκανε η Δανάη Μπάρκα με την κόρη της Μαριτίνα όταν ήταν μικρές και έκαναν μαζί διακοπές.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, η Μιμή Ντενίση "έδωσε στεγνά" την Δανάη και τα καμώματά της με την κόρη της Μαριτίνα όταν όλοι μαζί έκαναν διακοπές στο Θεολόγο, όπου η πρωταγωνίστρια διαθέτει εξοχικό.

«Η παρουσία της Δανάης στην τηλεόραση ήταν κάτι πολύ καλό. Η Δανάη βοήθησε τα πάντα και είμαι περήφανη για αυτό γιατί τη γνωρίζω από μωρό παιδί, όταν τρέχανε με την κόρη μου στη Θεσσαλονίκη και αλωνίζανε, ενώ εγώ έπινα καφέ με τη Βίκυ. Όπως και όταν τις τσάκωνα στην κουζίνα στον Θεολόγο και είχαμε κάνει τη δίαιτα τη δικά μου στις 9 και τρώγαμε ένα ψάρι με κολοκυθάκια. Ξύπναγα εγώ στις 3 και τρώγανε στην κουζίνα γιουβαρλάκια.

Τους έλεγα: “Τι κάνετε εδώ;”. “Τίποτα, πήραμε κάτι light”, μου λέγανε. Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές της. Έχει κάνει πάρα πολύ καλό με αυτό το θάρρος που έχει πάρει από τη μάνα της για το body shaming» είπε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση με πολλή δόση χιούμορ και διάθεση να πειράξει την αγαπημένη της Δανάη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

AXDW: Χολιγουντιανοί σταρ και άρωμα από αρχαία Ελλάδα στο fashion show του Τάκη Γιαννέτου

Μιμή Ντενίση: Το δώρο του Γρηγόρη για τη γιορτή της και η απώλεια που δεν μπορεί να ξεπεράσει!

Δανάη Μπάρκα: Έμαθε τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς και έμεινε: «Θα γίνει της βεντέτας»! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved