Showbiz

Ο Μπουκουράν αποκαλύφθηκε: Ο Μπιμπίλας, η συμφοιτήτρια Κωνσταντινίδου και ο ρόλος στους Συμπέθερους!

Gossip-tv Team

Ο τηλεοπτικός Μπουκουράν από τους Συμπέθερους απ' τα Τίρανα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, κατά κόσμον Κώστας Καζάκας αποκάλυψε πολλές άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή του που δεν γνωρίζαμε!

Ο ηθοποιός βρισκόταν στην Κύπρο για παραπάνω από τριάντα χρόνια ενώ η πρώτη του δουλειά ήταν στα καράβια, κυνηγώντας το όνειρο του ψαρά πατέρα του που ήθελε να τον δει καπετάνιο.

Στα 23 του χρόνια όμως αποφάσισε να κυνήγησε το δικό του όνειρο, να γίνει ηθοποιός. Υπήρξε συμφοιτητής της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η οποία και τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα, στέλνοντάς τον στην Κύπρο για μία ακρόαση.

Έμεινε εκεί περίπου 30 χρόνια μαζί με τη σύζυγό του Δώρα Μιχελή που είναι επίσης ηθοποιός και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μιχάλη που ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του στο θέατρο και την τηλεόραση αλλά και τη Μαρία η οποία σπουδάζει στα 21 της χρόνια κλασικό τραγούδι ως σοπράνο στην Ολλανδία.

Ο Κώστας Καζάκας επίσης αποκάλυψε ότι αν δεν βρισκόταν ο Σπύρος Μπιμπίλας στον δρόμο του, ίσως και να μην είχε γίνει ηθοποιός.

Ο ηθοποιός επίσης αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του, μιλώντας για την αγάπη που έχει για το θέατρο και την τηλεόραση.

Επίσης μίλησε με πολλή αγάπη για τα παιδιά του, για τον γιο του Μιχάλη ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός αλλά και για την κόρη του για την οποία έχει μεγάλη αγωνία για τις επιδόσεις της στις σπουδές της.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα αποκάλυψε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved