Showbiz

Σερβετάλης: Κατεβαίνει η παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν δέχεται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Gossip-tv Team

Πρώτη μέρα των νέων μέτρων της κυβέρνησης για τους μη εμβολιασμένους που δεν θα μπορούν να μπαίνουν σε κανέναν κλειστό χώρο και ήδη άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους καλλιτέχνες. 

Κατεβαίνει η παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Άρης Σερβετάλης καθώς ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Όπως τόνισε ο ίδιος, δεν μπορεί να δεχτεί τον διαχωρισμό που γίνεται ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και έτσι αποχωρεί από την παράσταση. Κάτι που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο έργο δεν θα μπορέσει να προβάλλεται στο κοινό μιας και ήταν ο πρωταγωνιστής του μονόπρακτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα που άρχισαν να ισχύουν από σήμερα 22/11, μόνο οι εμβολιασμένοι μπορούν να περνούν την είσοδο του θεάτρου ή του κινηματογράφου ή οποιουδήποτε άλλου χώρου κλειστού εκτός από σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, όχι όμως και οι ανεμβολίαστοι που μέχρι πρότινος μπορούσαν να κυκλοφορούν με rapid test.

Φυσικά, το θέμα αναμένεται να πάρει διαστάσεις αφού ο Άρης Σερβετάλης δεν θα είναι ο μόνος καλλιτέχνης που θα πάρει μία τέτοια απόφαση.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή Live News:

Διαβάστε επίσης:

Άρης Σερβετάλης: «Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι»

«Πλημμύρισε» η Επίδαυρος από κόσμο! Υπέροχες ερμηνείες, λαμπερές εμφανίσεις και ερωτευμένα ζευγάρια!

Σερβετάλης: Αγνώριστος σε σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση – Η εξομολόγηση και η αλλαγή στη ζωή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved