Showbiz

Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη του στη Ρούλα Ρέβη! «Στενοχωρήθηκα» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή την παρουσία της πρωταγωνίστριας της σειράς Έρωτας με διαφορά, Φαίη Ξυλά, θέλησε να απαντήσει στη Ρούλα Ρέβη για τις πρόσφατες δηλώσεις της για εκείνον. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Ρούλα Ρέβη σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό του παρελθόντος, όταν ο σύζυγός της Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως είπε σε δηλώσεις της η γνωστή φωτογράφος:

«Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ότι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το “χτικιό”, η κακία σου θα βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, επώνυμη δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα.

Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε... Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι. Υπάρχουν μόνο αβαντάζ όταν ο άντρας σου είναι νεότερος, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Καταρχάς έχει περισσότερη ενέργεια, όταν γίνεσαι μαμά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από αυτό, θέλησε να κάνει μία παύση στην κουβέντα του με τη Φαίη Ξυλά και να αναφερθεί στην ενόχληση που εξέφρασε δημόσια η Ρούλα Ρέβη προς το πρόσωπό του ζητώντας δημόσια συγγνώμη και τονίζοντας πως δεν είχε κανέναν σκοπό να τη στενοχωρήσει ενώ επεσήμανε πως ο ίδιος στενοχωρήθηκε πολύ που δημιουργήθηκε όλο αυτό.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Ρούλα Ρέβη:

Διαβάστε επίσης:
Αρναούτογλου: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του: «Γίνεται μία μάχη... είναι μεγάλη η αγωνία»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πέρασα δύσκολη νύχτα. Xθες ανακάλυψα ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θετικός στον κορονοϊό - Σταμάτησαν τα γυρίσματα της εκπομπής,The 2Night Show

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved