Showbiz

Σοκάρει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι…» - Η στήριξη του Τζέιμς!

Gossip-tv Team

Γροθιά στο στομάχι ήταν η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε πέσει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της και είχε συγκλονίσει με τις περιγραφές της.

Χθες λοιπόν έκανε ένα βήμα ακόμα και ανέβασε φωτογραφία από την κακοποίησή της που σοκάρει. Σε αυτή απεικονίζεται με μελανιές και σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω ο σύντροφός της την είχε πετάξει με βία πάνω στα πλακάκια και είχε χτυπήσει σοβαρά στο πρόσωπο.

Στην ανάρτησή της είχε γράψει:

«Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω;

Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν; Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε!!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…

Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. #together

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)».

Σοκάρει η εξομολόγησή της

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε στον Κονίλο για τις στιγμές της κακοποίησής της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη. Τον συντηρούσα και με έλεγε τσιγκούνα. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα».

Η στήριξη του Τζέιμς Καφετζή

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» που όπως είπε γνώριζε όλη την κατάσταση, καθώς του το είχε πει όταν ακόμα βρίσκονταν στο Survivor. Ο ίδιος δήλωσε

«Μου είχε μιλήσει στο Survivor για αυτό. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, είπα “αποκλείεται, είναι πολύ καλό παιδί”. Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πώς, ενώ είναι πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου ένα χρόνο. Δεν ξέρει κανείς τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες», είπε ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Κατέρρευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Η ανάρτηση που τον συγκλόνισε

Βέλλη: Η συγκλονιστική φωτογραφία με μώλωπες μετά από περιστατικό βίας πρώην συντρόφου της

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών: Οι εξομολογήσεις επώνυμων γυναικών

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved