Showbiz

Η Φάρμα: Η Σάσα Μπάστα εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο! Τι συνέβη; (video)

Gossip-tv Team

Η Σάσα Μπάστα δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στη Φάρμα και χρειάστηκε να βγει εκτός λόγω προβλήματος υγείας που της παρουσιάστηκε ξαφνικά!

Όπως είδαμε απόψε στην πρεμιέρα των αγροτών, oι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν τα... πατήματά τους, να διαπιστώσουν κατά πόσο έχουν χημεία μεταξύ τους και φυσικά να συνηθίσουν σε μία νέα καθημερινότητα.

Μόνο που η Σάσα Μπάστα, από τις πρώτες κιόλας στιγμές της στη Φάρμα, παρουσίασε ξαφνικά ένα πρόβλημα υγείας.

Μία μόλυνση στο μάτι της, αρχικά αντιμετωπίστηκε συντηρητικά με μία κρέμα, όμως το πρώτο πρωινό της στη Φάρμα, ξύπνησε και το μάτι της ήταν σε κακή κατάσταση και όπως περιέγραψε η ίδια στην κάμερα, ένιωσε πως είχε ένα μπαλάκι από πύον μέσα.

Φυσικά ενημέρωσε την παραγωγή και οι άνθρωποί της έκριναν σωστότερο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς τής συνέβαινε.

Η ίδια έδειξε να στενοχωριέται με αυτή την εξέλιξη. Μάλιστα, δεν έκρυψε τη θλίψη της στους συμπαίκτες της που θα έλειπε από τον πρώτο αγώνα, όμως εκείνοι της θύμισαν ότι προέχει η υγεία της και πως έπρεπε να ακολουθήσει το ιατρικό προσωπικό προκειμένου να φροντίσει τον εαυτό της.

Δείτε την στο παραπάνω βίντεο την ώρα που αποχωρεί από τη Φάρμα με ασθενοφόρο, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν και πότε θα επιστρέψει:

Διαβάστε επίσης:

Φαντασμαγορική η είσοδος του Ψωμιάδη στη Φάρμα! Δείτε πως τον υποδέχτηκαν οι άλλοι παίκτες

Η φάρμα: Έκανε πρεμιέρα με τον Σταμάτη Γαρδέλη να μιλάει με τα... ζώα (video)

Φάρμα: Πρεμιέρα με... ανατροπές! Τα παράπονα του Γαρδέλη και η ξαφνική αποχώρηση της Σάσας Μπάστα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved