Showbiz

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Συγκλονίζει μιλώντας για τον χαμό της συζύγου του: «Δεν της είπα όσα ήθελα»

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και τον Νίκο Συρίγο για την ξαφνική απώλεια της συζύγου του, Άντζελας, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μία απλή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. 

«Η μνήμη ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο ατού μου, εκτός από αθλητικά θυμάμαι και ιστορικά γεγονότα. Στους μαθητές μου λέω πάντα ότι σκοπός είναι να κάνουν καριέρα, όχι να γίνουν σαν εμένα», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και συνέχισε λέγοντας:

«Από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση, οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά. Επειδή λόγω δουλειάς έλειπα σε ταξίδια, πάντα ήθελα να υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να βάζει τα παιδιά σε σειρά.

Οι σχέσεις μας με την Άντζελα πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος. Με εξόργισε το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την καύση της Άντζελας στην Ελλάδα και πήγαμε στη Βουλγαρία. Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου, πέρασαν Κυριακή του Πάσχα στο Mega μαζί μου».

Ο γνωστός αθλητικογράφος κατέληξε λέγοντας: «Στην Άντζελα δεν είπα όσα θα ήθελα να πω, πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Αν την είχα τώρα μπροστά μου θα της έλεγα να προσέχει. Μπήκε για μια απλή επέμβαση κι “έφυγε”. Θα ήθελα η γυναίκα μου να χαρεί τα παιδιά της για την πορεία που κάνουν σήμερα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του στον Νίκο Συρίγο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved