Showbiz

Ξεσπά ο Ρέππας στηρίζοντας τον Χαϊκάλη: «Ποιος θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει;»

Gossip-tv Team

Για την πιθανότητα να συνεχίσει και δεύτερη σεζόν η σειρά Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας ο οποίος σχολίασε και πολλά άλλα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.  

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς του MEGA -μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία, Συμπέθεροι από τα Τίρανα αρχικά μίλησε για τη νέα αυτή τηλεοπτική δουλειά του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Θανάσης και ‘γω ποτέ δεν έχουμε δεδομένο κανέναν θεατή για τις δουλειές μας. Πάντα έχω μεγάλη αγωνία για τις δουλειές μου και όσο περνούν τα χρόνια έχω ακόμα μεγαλύτερη. Είχαμε αγωνία για τους Συμπέθερους. Η τηλεόραση δεν είναι το ίδιο με το θέατρο... Συναισθηματικά θέλω να συνεχίσει η σειρά, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν πρέπει».

Σε ό,τι αφορά τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερος διαμαρτυρόμενος για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τις θεατρικές αίθουσες, ο Μιχάλης Ρέππας τόνισε:

«Δεν έχω κάτι να σχολιάσω για τον Άρη Σερβετάλη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Συνεργάζομαι με ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχω θέμα».

Όσο για το ελληνικό #metoo και τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει, ο ίδιος θέλησε να εστιάσει στην υπόθεση Λιγνάδη αλλά και σε όσα ακούστηκαν για τον Παύλο ΧαΪκάλη: «Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό για το οποίο κατηγορείται κάποιος είναι αλήθεια αν δεν τελεσιδικήσουν τα πράγματα... Για τον Παύλο Χαϊκάλη δεν έχω ακούσει καμία αποκάλυψη, ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αν έχει κάποιος το δικαίωμα να επιστρέψει; Φυσικά και θα συνεργαζόμουν μαζί του, καλά κάνει που επιστρέφει στο θέατρο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχάλη Ρέππα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ρέππας: «Στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» δεν μπορούμε να κάνουμε γύρισμα από τα γέλια»

Ρέππας-Παπαθανασίου: «Εμείς επιστρέφουμε στη σημερινή τηλεόραση αλλά με τους παλιούς όρους»

Ρέππας-Παπαθανασίου:Αν κάποιος γέλασε στο θέατρο μία φορά, εφέτος στην τηλεόραση θα γελάσει 26 φορές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved