Showbiz

Ράδιο Αρβύλα: Η συγκινητική αφιέρωση του Κανάκη στην κόρη του: «Σ' αγαπώ ως τον ουρανό» (video)

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή του θέλησε να μοιραστεί ο Αντώνης Κανάκης με τους τηλεθεατές, παρ' όλο που σπάνια αναφέρεται στην προσωπική του ζωή. 

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του σήμερα, ο παρουσιαστής θέλησε να της κάνει μία αφιέρωση, αφήνοντας να φανεί η μεγάλη αδυναμία που της έχει.

«Όλοι γνωρίζουν σε αυτό το πλατό γιατί ακούμε αυτό το τραγούδι των The Temptations “My Girl” και μάλιστα εδώ πριν ξεκινήσει η εκπομπή συζητούσαμε ότι ήταν σαν χθες όταν φορούσα αυτό το ροζ πουκάμισο, είχα το πιο ηλίθιο χαμόγελο του κόσμου και είχα παίξει καμία 80 φορές αυτό το κομμάτι στην εκπομπή. Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σήμερα το κορίτσι μου έχει γενέθλια. Μου επιτρέπεται να δώσω τα φιλιά μου. Σ' αγαπώ ως τον ουρανό και είμαι πολύ περήφανος για σένα», είπε ο Αντώνης Κανάκης για την πεντάχρονη κόρη του την οποία έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του Επιστήμη.

Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα παιδί, έναν γιο, τον Γιάννη ο οποίος είναι τριών ετών και φυσικά είναι επίσης μία μεγάλη αδυναμία για τον Αντώνη Κανάκη.

Δεν λένε όμως πως οι μπαμπάδες έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με τις κόρες; Ο Αντώνης Κανάκης λοιπόν δεν αποτελεί εξαίρεση, κάτι που απέδειξε εμπράκτως και σήμερα (7/12) μέσα από την εκπομπή του.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τον Αντώνη Κανάκη να... στάζει μέλι για την κόρη του!

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Οι «διαγωνιζόμενοι» πολιτικοί στη Φάρμα προκάλεσαν φρενίτιδα - Επικά σχόλια

Ράδιο Αρβύλα: Οι ευχές του Σερβετά και το λάθος του Κανάκη που άφησε άναυδο τον Κιούση

Ράδιο Αρβύλα: Στην κορυφή της τηλεθέασης τον Νοέμβρη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved