Showbiz

Γιώργος Μαργαρίτης: «Στο πρώτο μου δίσκο έπινα δύο μπουκάλια... Είχα κι άλλο πάθος. Τον τζόγο!»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Μαργαρίτης άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για τα πάθη του παρελθόντος αλλά και για την πορεία του μέχρι σήμερα. 

«Το στυλ του τραγουδιού που υπηρετώ από μικρό παιδί δεν το ακούς κάπου αλλού» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και συνέχισε: «Στο χωριό που μεγάλωσα ελπίδες δεν υπήρχαν, αλλά εγώ τις είχα μέσα μου.

Είχα την τύχη να γνωρίζω στα Τρίκαλα τον Βασίλη Τσιτσάνη. Εκείνος με άκουσε για λίγο και μου έδωσε τη σύστασή του. Αυτό ήταν το εισιτήριο για να έρθω στην Αθήνα. Η πρώτη μου επιτυχία βγήκε όταν ήμουν 35 ετών. Στο πρώτο μου δίσκο έπινα δύο μπουκάλια, ήταν πολλές οι ώρες στα μπουζούκια».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε επίσης και για άλλα πάθη του: «Είχα κι άλλο πάθος. Τον τζόγο! Με έκανε ό,τι ήθελε. Στα πρώτα μου λεφτά, είχα πάει στη Νέα Υόρκη και έπαιζα και κέρδιζα 5 εκατ. ευρώ. Στο τέλος τα έχασα όλα. Τώρα όλες οι καταχρήσεις έχουν τελειώσει».

Ο τραγουδιστής εξιστόρησε και μία άγνωστη ιστορία για το τραγούδι «Στο κελί 33» που έχει ερμηνεύσει και έχει κάνει τεράστια επιτυχία.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved