Showbiz

Νένα Μεντή: To ατύχημα και η λιποθυμία πάνω στο σανίδι (Video)

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Τι λες τώρα, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18-12) η Νένα Μεντή. Η ηθοποιός απαντώντας στο αν έχει φύγει ποτέ εν ώρα παράστασης αποκάλυψε πως όχι, αλλά έχει παίξει και τραυματισμένη ενώ δυο φορές έχει λιποθυμήσει πάνω στο σανίδι.

«Έχω παίξει στο θέατρο και με κολικό του νεφρού ενώ το χειρότερο είναι να έχεις θάνατο. Και ο πατέρας μου και ο αδελφός μου όταν έφυγαν, το βράδυ εγώ έπαιξα. Ατυχήματα και έχω πάθει πράγματα που με έναν τρόπο τα έχω ελέγξει απευθυνόμενη και στον κόσμο. Για παράδειγμα, έπαθα το πόδι μου «σαν να το έσπασα» και έκλαιγα από τον πόνο σε όλη τη παράσταση», είπε.

Όσο για τον έχει βιώσει τον ανταγωνισμό, απάντησε:

«Φυσικά και έχω βιώσει τον ανταγωνισμό αλλά δεν με ένοιαζε και πολύ. Ήμουν σκληρό καρύδι πάντα. Όλοι οι ηθοποιοί δεν αγαπιόμαστε μεταξύ μας, ούτε συμπαθιόμαστε… Άσε τι λέμε… Έχουμε ανταγωνισμούς και ζήλιες όπως όλοι οι άνθρωποι».

Η Νένα Μεντή πρωταγωνιστεί για 2η σεζόν στην θεατρική παράσταση «Μαρίκα» του Πέτρου Ζούλια, στο Θέατρο «Χώρα», ένα έργο εμπνευσμένο από τη ζωή της Μαρίκας Κοτοπούλη.

«Η Κοτοπούλη ήταν γενναιόδωρη με τους συναδέλφους της. Τα πιο μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας τα είχε προωθήσει εκείνη στη σκηνή» σημείωσε η Νένα Μεντή, προσθέτοντας ότι «οι ηθοποιοί τότε είχαν ήθος, αξίες και αφοσίωση μόνο στο θέατρο, σε κανέναν άλλο τρόπο έκφρασης».

Διαβάστε επίσης

Νένα Μεντή για Τρεις Χάριτες: «Έχουμε χαθεί, δεν υπήρξε ποτέ σχέση πραγματική» (Video)

Νένα Μεντή: «Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο. Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει»

«Χείμαρρος» η Νένα Μεντή: «Έχουμε αποβλακωθεί. Τα μισά ριάλιτι είναι απαράδεκτα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved