Showbiz

The Bachelor: Η μεγάλη νικήτρια Αθηνά New York στην πρώτη ανάρτησή της μετά τη νίκη της! (vid+pics)

Gossip-tv Team

H Αθηνά New York όπως είδαμε χθες είναι η μεγάλη νικήτρια της καρδιάς του Αλέξη Παππά αφού εκείνη επέλεξε για μεγάλη νικήτρια του The Bachelor και της χάρισε το πολυπόθητο μονόπετρο. 

Η όμορφη ξανθιά Ελληνοαμερικανίδα λοιπόν σήμερα, που ξημέρωσε μία νέα ζωή για εκείνη, έχοντας στο πλευρό της τον "άντρας μου" όπως έλεγε και ξαναέλεγε μέσα στο παιχνίδι, είπε να επικοινωνήσει και με τους διαδικτυακούς της φίλους, λίγες ώρες μετά το φινάλε του The Bachelor.

«Τους τελευταίους 6 μήνες δεν έχω τηλέφωνο… Συμμετείχα σε μία τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα. Επιστρέφω όμως τώρα και θα συνεχίσω να σας παρακινώ όλους να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σας υποστηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ» έγραψε στο πρώτο μήνυμά της το οποίο ανάρτησε με μία φωτογραφία της από τη Σαντορίνη όπου έγινε το γύρισμα του μεγάλου τελικού.

Η 36χρονη Αθηνά New York δεν αποκάλυψε αν συνεχίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα ή έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις στη Νέα Υόρκη, αν και η ίδια είχε εκμυστηρευτεί στον Αλέξη Παππά πως θα παραμείνει στην Ελλάδα αν της το ζητήσει, έτοιμη να εγκαταλείψει τη ζωή της για χάρη του.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα που ανέβασε η όμορφη Αθηνά.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τη στιγμή που ο Αλέξης Παππάς ανακοινώνει στην ίδια και την Άννα που ήταν η μεγάλη της αντίπαλος, την απόφασή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved