Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: Έλαβε κλήση για να παραστεί ως μάρτυρας στην υπόθεση του Φιλιππίδη

Gossip-tv Team

Στις 18 Μαρτίου θα απολογηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τρία κακουργήματα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό, ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει κληθεί ως μάρτυρας.

«Χθες έλαβε την κλήση για να παραστώ ως μάρτυρας στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Όταν με κάλεσαν έμαθα ότι ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου, δεν το γνώριζα, όμως εγώ είπα πως θα πω αυτά που ξέρω. Τους είπα να μη με χαρακτηρίσουν. Ό, τι με ρωτήσουν θα το πω. Με καλούν ως μάρτυρα της δίκης, αλήθειας»

Σε τρεις μήνες περίπου ο προφυλακισμένος ηθοποιός θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, το 2008 αλλά και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Να σας θυμίσουμε πώς η πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον ηθοποιό υποστήριξε ότι την παρέσυρε στο καμαρίνι του με την πρόφαση ενός ρόλου και την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων. Η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2014 υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του την ώρα που θα την επέστρεφε στο σπίτι της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σειρά του αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει πως είναι «θύμα εκδίκησης». Στην απολογία του, μάλιστα, είχε κάνει λόγο για ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς.

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Φιλιππίδης: Η δίκη του ηθοποιού θα γίνει στις 18 Μαρτίου

Σοφία Πανάγου: Η «κόρη» του Φιλιππίδη από το 50-50 δηλώνει: Πόνεσε η ψυχή μου, σοκαρίστηκα!

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε άθλια οικονομική κατάσταση η οικογένειά του (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved