Showbiz

GNTM 4: Η... πληρωμένη απάντηση Όλγας-Στυλιανού σε όσους υποστήριζαν ότι θα χωρίσουν μετά το reality

Gossip-tv Team

Χωρίς να μιλήσουν καν, χωρίς να πουν λέξη, ο Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλλα από το GNTM 4 έδωσαν την απάντησή τους σε όσους υποστήριζαν ότι θα χώριζαν αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι μοντέλων. 

Το ζευγάρι, όχι μόνο δεν χώρισε αλλά δείχνει να διανύει και την πιο όμορφη και παθιασμένη περίοδο της σχέσης του καθώς όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και αντιλαμβάνονται πόσο ταιριάζουν.

Σε αντίθεση με εκείνους που ήθελαν η σχέση αυτή να είναι καθαρά τηλεοπτική και πως γίνεται μόνο και μόνο για το θεαθήναι και για να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των γύρω τους, η Όλγα και ο Στυλιανός είναι πολύ χαρούμενοι και πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα βρήκαν και έναν πολύ γλυκό τρόπο για να στείλουν το... μήνυμά τους προς εκείνους που αμφισβήτησαν τα πραγματικά συναισθήματά τους.

Ανέβασαν λοιπόν στο Tik Tok ένα βίντεο στο οποίο χορεύουν και "χρησιμοποιώντας" τον στίχο του τραγουδιού που ακούγεται, απαντούν στα κακεντρεχή σχόλια. Μάλιστα, στο βίντεο αναφέρονται και κακόβουλα σχόλια τύπου "δεν ταιριάζουν", "θα χωρίζουν μόλις τελειώσει το παιχνίδι" και άλλα τέτοια που όμως δεν έδειξαν να αγγίζουν καν τους δύο ερωτευμένους.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η αποκάλυψη της Όλγας Ντάλλα on air για τη σχέση της με τον Στυλιανό Φλωρίδη (Video)

Όλγα Ντάλλα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του GNTM - Το μακροσκελές μήνυμα που συγκίνησε


GNTM 4 Τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου η μεγάλη νικήτρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved