Showbiz

Ουγγαρέζος: Να ανοίξει η γη να τον καταπιεί όταν ο κολλητός του αποκάλυψε τα ερωτικά του! (video)

Gossip-tv Team

Μια μεγάλη έκπληξη ετοίμασε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο καθώς πολλοί φίλοι του καλεσμένου του αλλά και το βαφτιστήρι του μίλησαν για τα καλύτερα λόγια για εκείνον στην εκπομπή Δυνατά

Πού να περίμενε όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ότι στο βίντεο που θα έπαιζε με τους κολλητούς του φίλους να μιλάνε γι' αυτόν κάποιος από όλους θα αποκάλυπτε κάτι που σίγουρα ο παρουσιαστής δεν ήθελε καν να δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ανάμεσα σε εκείνους που μίλησαν για τον Ουγγαρέζο, ήταν και οι ραδιοφωνικοί του συνοδοιπόροι του, ο Σταμάτης Ντιν Νταν και η Ιωάννα Λαϊου.

Μάλιστα, ο Σταμάτης χωρίς... ντροπή είπε στον "αέρα της εκπομπής: «Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια».

Πάντως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αν και ντράπηκε πολύ με όσα ακούστηκαν, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να διαψεύσει τη... φήμη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:
Survivor 5: Η απορία της Ελένης Μενεγάκη που τρέλανε τους συνεργάτες της (Video)

Ανασκόπηση 2021: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που λύγισαν στην TV

«Κάγκελο» η Ελένη με τον Ουγγαρέζο: «Βγήκες με το εσώρουχο έξω; Λες αλήθεια;» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved