Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και γιατί θα φάει... παντόφλα για χάρη της Παπουτσάκη

Gossip-tv Team

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε για όλα! 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αφού έπαιξε ένα παιχνίδι με μουσική που έχασε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου... πανηγυρικά, μίλησε για όλα όπως για την περιπέτεια που είχε οικογενειακώς με τον κορονοϊό.

Όπως είπε, είχαν κολλήσει μέχρι και οι γονείς του αλλά και τα παιδιά του τα οποία ήταν ασυμπτωματικά. Ο ίδιος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, είχε κάποια συμπτώματα τα οποία όμως δεν ήταν πολύ σοβαρά και βαριά.

Στη συνέχεια, ο Μελέτης Ηλίας μπήκε και σε ακόμα μία πρόκληση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παίζοντας ένα παιχνίδι για να αποκαλύψει πολλές άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του αλλά και των προτιμήσεών του.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε να γράψει κρυφά από τον Γρηγόρη ποια ηθοποιό Ελληνίδα θεωρεί πιο όμορφη εμφανισιακά και μάλιστα την ίδια ώρα ο παρουσιαστής έγραφε σε άλλο πινακάκι τη δική του απάντηση για το όνομα που πίστευε πως θα σημείωνε ο ηθοποιός.

Στην περίπτωση της Ελληνίδας ηθοποιού, ο Μελέτης Ηλίας έγραψε τη Μαρία Ναυπλιώτου με τον Γρηγόρη να γράφει το όνομα της συμπρωταγωνίστριάς του στη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια" Κατερίνα Παπουτσάκη. Τότε ο Αρναούτογλου σχολίασε ότι σκέφτηκε να βάλει το όνομα της Κατερίνας, όμως δεν το έκανε καθώς πίστεψε πως ο Μελέτης θα έτρωγε... παντόφλα.

Ο ηθοποιός επίσης μίλησε και για την κριτική που δέχτηκε η ταινία "The Black Bachelor" στην οποία πρωταγωνιστεί από τον Μήτση. Μία κριτική που ενόχλησε όλους τους συντελεστές. Ο Μελέτη Ηλίας σχολίασε λοιπόν: "Μας πείραξε μόνο μια κριτική, γιατί δεν αναφερόταν μόνο στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα".

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε ο Μελέτης Ηλίας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Αναστασοπούλου: «Τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα»

Κλάμα! Οι πρωταγωνιστές του «Black Bachelor» έπαιξαν με την Ελένη κι έγινε χαμός στο πλατό!

Total Blackout: Πρόσωπο - έκπληξη στην παρουσίαση του παιχνιδιού (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved