Showbiz

Κλέλια Πανταζή: «Ο μικρός είναι ίδιος με τον μεγάλο του αδερφό, είναι απίστευτο»!

Gossip-tv Team

Η Κλέλια Πανταζή παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το πως περνούν οι μέρες της, μετά από την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, πριν από λίγες ημέρες.

Η Κλέλια Πανταζή διανύει ίσως μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού πριν από λίγες ημέρες, γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και, με τον σύζυγό της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" και παραδέχτηκε ότι είναι πολύ καλά και πολύ χαρούμενη, που έχει την οικογένειά της και όλοι τους είναι υγιείς. Η Κλέλια Πανταζή παραδέχτηκε ότι ο φόβος της ήταν για τον μεγαλύτερο γιο της, που είναι 2 ετών, το πως θα πάρει τον ερχομό του μωρού και για το ποια θα ήταν η αντίδρασή του. Επίσης, μίλησε για την Άννη Πανταζή και για το ότι και οι δυο έμειναν έγγυες την ίδια περίοδο, κάτι που τις έδεσε ακόμα περισσότερο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα πάμε αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Το μεγαλύτερό μου άγχος η αντίδραση του μεγάλου μου γιου και το πως θα το πάρει, αλλά τον είχαμε προετοιμάσει αρκετά. Είχε προηγηθεί και το μωράκι της αδερφής μου, πριν από δύο μήνες, οπότε ότι είχε καταλάβει τι έρχεται»

«Ευτυχώς μένουνε οι γονείς μου στην ίδια πολυκατοικία και η αδερφή μου με την οικογένειά της, οπότε υπάρχει και άμεση βοήθεια εάν χρειαστεί. Βοηθάει και ο πατέρας μου και η μητέρα μου... Με την αδερφή μου μείναμε έγκυος μαζί και στα πρώτα παιδιά και στα δεύτερα, ήταν πολύ όμορφο. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διαδικασία θηλασμού, πάει πολύ καλά και θα δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτό. Ο σύζυγός μου με βοηθάει πάρα πολύ, αλλάζει και πάνες. Το παιδί μοιάζει στον αδερφό του, είναι καρμπόν».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Πανταζή: «Λιώσαμε» με τις νέες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της

Κλέλια Πανταζή: Η έξοδος από το μαιευτήριο και οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό του γιου της

Κλέλια Πανταζή-Λευτέρης Τσάκαλος: Γονείς για δεύτερη φορά - Όλες οι φώτο του νεογέννητου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved