Showbiz

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο έρωτας με τον Μίνωα Μάτσα και ο ερχομός των διδύμων, που της άλλαξε τη ζωή!

Gossip-tv Team

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησαν για τη γνωριμία τους, για τα δυο παιδιά τους, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους, τους τελευταίους μήνες. 

Η όμορφη πολιτικός και ο μουσικοσυνθέτης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και αρκετά ήπιων τόνων, αφού προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Κυριακής (16-1) στην εκπομπή "Προσωπικά" και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί, μιας και ήταν η πρώτη τους κοινή συνέντευξη. Οι δυο τους μίλησαν για την γνωριμία τους, που σημάδεψε τη ζωή τους, αλλά και για τα δίδυμα, που τους τελευταίους τέσσερις μήνες, έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη στάθηκε έντονα σε αυτό το θέμα, επεξηγώντας τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στην προσπάθειά τους να κάνουν παιδί, λέγοντας πως καμία γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να παραιτείται από το όνειρο της μητρότητας, ακόμα και αν αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες.

«Ήμουν αυθόρμητη μαζί του γιατί είχα παρακολουθήσει το έργο του χωρίς να ξέρω τον ίδιο. Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια. Ήταν πού αστεία σκηνή με το που μου λέει εκείνος με τι ασχολείσαι εγώ μπλόκαρα ή ότι κρατάει πόζα και ξαναβρεθήκαμε έναν χρόνο μετά. Όταν τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου είπα αν κάνει ότι δεν με ξέρει θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Αλλά ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος», είπε σχετικά με την γνωριμία τους η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όσον αφορά το κομμάτι της μητρότητας, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τα μωρά μας είναι τεσσάρων μηνών. Τα ονόματά τους δεν τα λέμε ακόμα, απλά μπορούμε να πούμε πως θα τηρήσουμε την παράδοση. Ο Μίνως και όλη η διάθεσή του, όχι απλώς να είμαστε μαζί, αλλά να μπορούμε να μοιραστούμε και με άλλους όλο αυτό που μας έδωσε, εννοώντας δύο παιδιά δικά μας. Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει και το είχα κλείσει σαν κεφάλαιο και είχα φτάσει σε μία ηλικία που είχα πει πως μάλλον δεν θα έχω και άλλο περιθώριο. Επειδή είχα απογοητευτεί στο παρελθόν ήταν κάτι που δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω. Χαίρομαι πάρα πολύ, θεωρώ τεράστια ευλογία ότι μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα στη ζωή"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η μητρότητα είναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας»

Όλγα Κεφαλογιάννη- Μίνως Μάτσας: Χαλαρή βόλτα μαζί με τα δίδυμα στο κέντρο της Αθήνας!

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Οικογενειακή βόλτα με τα δίδυμα στο Ζάππειο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved