Showbiz

Μπόγρης- Στέλλα Καλλή: Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ; Το κοινό τους ταξίδι στην Κύπρο!

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Στέλλα Καλλή και ο Γιώργος Μπόγρης είναι ένα από τα νέα ζευγάρια της showbiz και είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, μετά την δεύτερη καραντίνα. 

Είναι μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες του ελληνικού κοινού, με μεγάλη καριέρα τα τελευταία χρόνια και με επιτυχίες, που μας ξεσηκώνουν. Αν και τα τελευταία χρόνια, έχει αποτραβηχτεί από τον χώρο της μουσικής δισκογραφίας, τα τραγούδια της εξακολουθούν να παίζουν δυνατά.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή και ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης, όπως όλα δείχνουν, είναι ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Oι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, αφού στην δεύτερη καραντίνα ήρθαν αρκετά πιο κοντά και μάλιστα είχαν πραγματοποιήσει μαζί και ένα ταξίδι στην Κύπρο.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι δυο τους μπορεί να είναι και απλοί φίλοι, αλλά πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που σίγουρα δεν το έχουν δημοσιοποιήσει ακόμα: «Ή έχουν έρθει πολύ κοντά φιλικά και μάλιστα έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς ή είναι ζευγάρι που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Καλλή: Επιστρέφει από Νέα Υόρκη και οι φωτό από το αεροδρόμιο σοκάρουν (Photos)

Στέλλα Καλλή: Καιρό είχαμε να την δούμε (photos)

Κορμάρα η Έλλη Κοκκίνου- Αρετουσάριστες φωτο από τις διακοπές της στον Πόρο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved