Showbiz

Ρώτας: «Οι υποχρεώσεις μου μέχρι τώρα δεν μου επέτρεπαν να πάω στο Survivor, μπορεί και να πήγαινα»

Gossip-tv Team

Ο Ρένος Ρώτας απεύχεται να χρειαστεί κάποια στιγμή να πάει στο Survivor για οικονομικούς λόγους αφού πολλοί συνάδελφοί του, όπως είπε, ενώ δεν ήθελαν να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο, τελικά το έκαναν καθαρά για να βιοποριστούν. 

Εφόσον το επάγγελμα του ηθοποιού έχει πληγεί ιδιαίτερα μετά την πανδημία, είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιοι ηθοποιοί να καταφεύγουν στη λύση ενός ριάλιτι που δίνει καλά λεφτά.

Ο Ρένος Ρώτας, μιλώντας στο Love it δεν απέκλεισε καμία πιθανότητα να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο αν τα φέρει έτσι η μοίρα που ίσως χρειαστεί να επιβιώσει οικονομικά.

Ο ηθοποιός αρχικά μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά Μόλις χθες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο ρόλος μου στη σειρά “Μόλις χθες” ήταν δύσκολος να τον προσεγγίσω γιατί είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας από μένα. Πάντα νικούσε το ρομαντικό παιδί, καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα δίπλα της που να ξεδιπλώνονται οι κακές πτυχές του εαυτού του».

Και συνέχισε λέγοντας για το Survivor: «Η δουλειά μας έχει πληγεί πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό να αναζητάμε διάφορους άλλους πόρους όπως είναι το να μπούμε στο Survivor. Πολλοί συνάδελφοι που στο παρελθόν έλεγαν ότι δεν θα πάνε στο Survivor, πλέον μπορεί να είναι η μοναδική λύση για να επιβιώσουν.

Ευτυχώς οι υποχρεώσεις μου μέχρι τώρα δεν μου επέτρεπαν να πάω στο παιχνίδι, μπορεί και να πήγαινα. Έχω δυσκολευτεί να ισορροπήσω μεταξύ του προσωπικού μου χρόνου και της δουλειάς. Δεν έχω χρόνο να κάνω πράγματα για μένα», είπε αρχικά ο Ρένος Ρώτας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Ρένος Ρώτας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα δυο φορές μαζί του»

Οι επώνυμοι στο... τρέξιμο! Πού τους εντοπίσαμε να κάνουν τα ψώνια τους και τις δουλειές τους!

Λαμπερή θεατρική βραδιά! Τα ερωτευμένα ζευγάρια και τα... χαμόγελα των αστέρων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved