Showbiz

Μπαλτατζή: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και το τέλος της συνεργασίας της με τη Ζήνα

Gossip-tv Team

Η Πέννυ Μπαλτατζή χθες (19/1) θέλησε να ανακοινώσει με τον πιο τρυφερό αλλά συγχρόνως και απλό τρόπο ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. 

Σήμερα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο τέλος της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, μέσα στη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε θα υποδεχτεί το δεύτερο μωράκι της, κάτι που τη χαροποιεί ιδιαίτερα. "Περιμένω υγεία, ειρήνη, σύμπνοια, περιμένω και ένα νέο μωράκι και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη" είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ και είμαι αισιόδοξη μετά από όλες αυτές τις ημέρες γιατί τα Χριστούγεννα πέρασα λίγο δύσκολα. Ήμουν λίγο "μαυρισμένη".

Η ίδια τόνισε: "Ζούμε σε μία σοβινιστική και σεξιστική κοινωνία και ο χώρος της νύχτας και του τραγουδιού είναι πιο δύσκολος για μια γυναίκα απ' ό,τι για έναν άνδρα... Όταν είσαι έγκυος σε διώχνουν από τη δουλειά σου, όταν είσαι νιόπαντρη λένε 'αυτή τώρα παντρεύτηκε, θα θέλει να κάνει και παιδί'. Για προαγωγή δεν το συζητάμε. Δεν το λέω φεμινιστικά. Πιστεύω στις αξίες του καθενός και τον σέβομαι. Αλλά θα ήθελα να ήταν πιο δίκαια τα πράγματα για όλους".

Η Πέννυ Μπαλτατζή αποχώρησε και από ένα σχήμα που όπως είπε: "Αποχώρησα και νιώθω πιο άνετα πλέον να μιλήσω. Θεωρώ ότι θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου. Όταν κάποιος μου μιλάει με αγένεια και απαξιωτικά, θεωρώ ότι πρέπει να φύγω".

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με μία φωτογραφία στο Instagram!

Πέννυ Μπαλτατζή: «Έχω φτάσει σε σημείο να πω ότι τα παρατάω όλα και πάω να βρω άλλη δουλειά»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Το να βάζουμε ταμπέλες δεν εξυπηρετεί τον καλλιτέχνη, αλλά το κοινό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved