Showbiz

Φίλος Βαλάντη: «Στην ένταση με τη Μυριέλλα σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είναι αυτός, κάτι του έκαναν»

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Ψωμιάδης, φίλος του Βαλάντη εδώ και περίπου μία εικοσαετία μίλησε για τον άνθρωπο που γνωρίζει εκείνος και που όπως λέει δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έβλεπε στο Survivor

Όπως είπε ο Χάρης Ψωμιάδης στην κάμερα της εκπομπής Love it γνωρίζεται με τον τραγουδιστή από τότε που εκείνος είχε συνάψει σχέση με την Έλενα Γκρέκου με την οποία απέκτησε έναν γιο ο οποίος πάει για πιλότος.

Ο Χάρης Ψωμιάδης είπε ότι ο Βαλάντης είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα ειλικρινής και αυτό ήταν που ο ίδιος εκτίμησε στον χαρακτήρα του.

Επίσης, ο ίδιος τόνισε: "Στην ένταση με την Μυριέλλα σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είναι αυτός ο Βαλάντης, κάτι πρέπει να του έκαναν πολύ άσχημο" καθώς όπως είπε, δεν τον αναγνώριζε.

O Χάρης Ψωμιάδης επίσης τόνισε ότι ο μόνος λόγος που πήγε ο Βαλάντης στο Survivor ήταν το οικονομικό και μόνο αυτό καθώς γι' αυτό πηγαίνουν όλοι, όπως είπε.

Τόνισε δε ότι ο Βαλάντης τού είχε σταθεί σε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας που είχε και πως και ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε περάσει καρκίνο που κατάφερε να τον νικήσει, κυρίως για τα τρία του παιδιά τα οποία και λατρεύει

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Χείμαρρος» η σύντροφος του Βαλάντη: «Έπαιξαν παιχνίδι πίσω από την πλάτη του…»

Survivor: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση στο ξενοδοχείο ο Βαλάντης! Τι ζήτησε από τους δικούς του!

Survivor: Δύο Διάσημοι και ένας Μαχητής εισβάλλουν στο ριάλιτι – Μάθε ποιοι είναι πότε μπαίνουν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved