Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η χιουμοριστική ανάρτηση «στήριξης» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Και εγώ τρώω»

Gossip-tv Team

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με σχετική του ανάρτηση στο Instagram, παραδέχτηκε ότι και εκείνος έχει πάρει κάποια κιλά, επειδή τρώει παραπάνω, στηρίζοντας, με αυτόν τον τρόπο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Είναι ένας από τους τρεις κριτές του Master Chef, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό και το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει να εκτιμάει και το καλό φαγητό, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους σεφ της Ελλάδας.

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε ανοιχτά για τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει τώρα τελευταία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την στήριξε, κάνοντας ένα αρκετά χιουμοριστικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου από το πάνω μέρος φαίνεται η Ευρυδίκη να λέει ότι έχει πάρει κιλά επειδή τρώει και ότι αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, ενώ από το κάτω μέρος εκείνος είχε συμπληρώσει τη φράση "Και εγώ...", με σχετικά gifs.

Δείτε την ανάρτησή του στο παραπάνω βίντεο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: “είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”. Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος»

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Βαλαβάνη: Το μήνυμα που έλαβε και ξέσπασε: «Δεν είμαι έγκυος! Παιδιά, τρώω και έχω πάρει κιλά»

Αποκαλυπτική η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!Έχω το συρτάρι μου και τρώω κρυφά από τον Κωνσταντίνο

Η Μενεγάκη «τρέλανε» την Βαλαβάνη με τις ερωτήσεις της για το Survivor - Οι απορίες για τον Βασάλο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved