Showbiz

Πρώην παίκτρια Survivor: «Είχα απολαβές 600 ευρώ το μήνα περίπου από το ριάλιτι επιβίωσης»

Gossip-tv Team

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία σχολίασε το Survivor, καθώς και το πόσο έχει αλλάξει ανά τα χρόνια, σε σχέση με παλαιότερα. 

Η ίδια συμμετείχε στον πρώτο Survivor και όπως παραδέχτηκε, ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και ότι αν της δινόταν και πάλι η ευκαιρία, θα το ξαναπροσπαθούσε.

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" και μίλησε για την περίοδο που η ίδια βρισκόταν στο Survivor με την ομάδα των Μαχητών, αλλά και το πόσες περίπου ήταν οι απολαβές τότε, σε σχέση με όλα αυτά που κυκλοφορούν σαν ποσά, για τον φετινό κύκλο. Η ίδια είπε πως το δικό της συμβόλαιο ήταν σχεδόν σε αναλογία με έναν βασικό μισθό στην Ελλάδα, δηλάδή περίπου στο 600 ευρώ τον μήνα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν πήρα χρήματα στον βαθμό που μπορεί κάποιος να φανταστεί. Σαν Μαχητές είχαμε πολύ χαμηλότερα ποσά και από αυτά που είχαν ακουστεί τότε για εμάς και από αυτά που ακούγονται σήμερα... Τον μήνα παίρναμε περίπου σαν τον βασικό μισθό στην Ελλάδα. Δηλαδή περίπου 600 ευρώ τον μήνα... Σήμερα δεν ξέρω τι παίρνουν οι Μαχητές. Εμείς ήμασταν το πρώτο και το πειραματικό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: Με δάκρυα στους κριτές η Αϊνατζόγλου - "Με εμένα τα βάζω"

My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης-Η ατάκα της Αϊνατζόγλου που τον εξόργισε

My Style Rocks: Πρόσωπο - Έκπληξη! Από το Survivor στο ριάλιτι μόδας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved