Showbiz

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου: «Είχα νιώσει έναν αρνητισμό, ότι κρίνομαι λες και άρπαξα από κάποιον κάτι»

Gossip-tv Team

Η  Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τις οποίες υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και το ενδεχόμενο να βρίσκεται ξανά στο GNTM την ερχόμενη σεζόν. 

Είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ελλάδας και την φετινή σεζόν, την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM, όπου κατείχε τον ρόλο μιας εκ των κριτών.

Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου παρααχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και μίλησε, μεταξύ πολλών, για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αλλά και το ενδεχόμενο να βρίσκεται και πάλι την ερχόμενη σεζόν στο ριάλιτι μόδας, μιας και είναι κάτι που εκείνη αγάπησε πολύ. Όπως παραδέχτηκε και η ίδια, με την Βίκυ Καγιά τα πηγαίνανε πάντα πολύ καλά και την η μια εκτιμούσε την άλλη ανέκαθεν.

Όπως ανέφερς χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου: «Με τη Βίκυ Καγιά πάντα τα πηγαίναμε πολύ καλά, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Μιλήσαμε πριν ξεκινήσει το GNTM. Περίμενα ότι θα συγκρίνουν μαζί της, ήταν αναπόφευκτο. Ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία. Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν άνθρωπο που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα με κάποιον που έχει περάσει από χίλια κύματα... Εγώ είμαι η Ισμήνη και η Βίκυ είναι η Βίκυ. Ο ρόλος του κριτή στο GNTM δεν είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου. Στην αρχή είχα άγχος και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου, μετά ένιωσα λίγο πιο χαλαρή και άνετη»

«Το να επιστρέψει η Βίκυ Καγιά στο GNTM δε θα μου κάνει εντύπωση ήταν τόσα χρόνια στο σόου. Αν μου γίνει πρόταση τη νέα χρονιά, θα το δω με χαρά, πέρασα καλά. Στεναχωριέμαι όταν χωρίς να ξέρουν κάποιον τον κρίνουν αρνητικά πριν προλάβει να δείξει ποιος είναι. Ένιωσα ότι κρίνομαι λες και άρπαξα από κάποιον κάτι».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Επική ατάκα της Καγιά στην Παπαβλασοπούλου: «Δεν πιστεύω κι εδώ να μου φας τη δουλειά;»

DWTS: Έτσι υποδέχτηκε η Βίκυ Καγιά την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο πλατό

GNTM: Έξω κάνει κρύο και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έφερε τον καύσωνα με τις αναρτήσεις της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved