Showbiz

Κακοκαιρία Ελπίδα: Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Έμεινα 13 ώρες εγκλωβισμένη»

Gossip-tv Team

Κακοκαιρία Ελπίδα: Την δική της περιπέτεια περιέγραψε η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η οποία παρέμεινε εγκλωβισμένη για 13 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο λόγω της κακοκαιρίας.

Η ίδια μιλώντας στην έκτακτη εκπομπή του Alpha το πρωί της Τρίτης (25-01) ανέφερε τα όσα τραγικά έζησε το προηγούμενο βράδυ αφού κατάφερε να μπει στο σπίτι της τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

«Θέλω να σας πω ότι ήμασταν τουλάχιστον έξι ώρες κολλημένοι στο ίδιο σημείο. Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει κανένας, δεν υπήρχε κανείς για να ενδιαφερθεί, δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε αστυνομία, ούτε εκχιονιστικά, ούτε τροχαία, απολύτως τίποτα στο δρόμο. Είχαμε φτάσει σε σημείο απελπισίας.

Δεν υπήρχε απολύτως κανένας. Η χιονόπτωση ήταν τόσο σφοδρή που δεν βλέπαμε τίποτα, ήμασταν τέσσερις άνθρωποι μέσα στο αυτοκίνητο και προσπαθούσε να δούμε τι θα γίνει. Κανένας δεν σήκωνε τηλέφωνο. Κάποια στιγμή άρχισαν να περνάνε κάποια αυτοκίνητα. Το χιόνι έφτανε μέχρι το γόνατο. Από τις 11 το βράδυ έφτασα στο σπίτι στις 3 τα ξημερώματα. Για 13 ώρες ήμασταν εγκλωβισμένοι», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved