Showbiz

Συγκλονίζει η Αναστασία Έδεν: «Εγκλωβίστηκα στο αεροδρόμιο. Ήταν λες και πηγαίναμε στο Άουσβιτς»

Gossip-tv Team

Κακοκαιρία Ελπίδα: Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της τραγουδίστριας και μουσικού, Αναστασίας Έδεν , η οποία εγκλωβίστηκε για ώρες στο αεροδρόμιο.

«Εγκλωβίστηκα στο αεροδρόμιο, δεν είχαμε καμία ενημέρωση, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Αναμονή πολλή, ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, αποσκευές χανόντουσαν, ουρά από την πύλη 1 έως την 4».

Όπως καταγγέλλει η ίδια, τα δωμάτια στο ξενοδοχείο που υποθετικά έκλειναν οι αεροπορικές των οποίων οι πτήσεις ακυρώθηκαν, έπρεπε το μισό ποσό να το πληρώσουν οι επιβάτες από την τσέπη τους.

«Φαγητό, νερό καθόλου δε μας έδωσαν. Ηλικιωμένοι κοιμόντουσαν στο πάτωμα, ήταν σκηνές πολέμου. Ήρθαν και άνθρωποι από την Αττική Οδό που είχαν σπασμούς από το κρύο».

Όπως λέει η τραγουδίστρια στην εκπομπή Live News, το τρένο του προαστιακού που ήρθε το πρωί, ήταν από την άλλη μεριά της αποβάθρας, με τους ταλαιπωρημένους ταξιδιώτες να πηδούν στις γραμμές για να το προλάβουν.

«Λες και πηγαίναμε στο Άουσβιτς. Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια αυτό που έζησα. Ο κόσμος από την απελπισία του για να φτάσει στην άλλη αποβάθρα έπεφταν στις γραμμές».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved