Showbiz

Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες του στιγμές πριν φύγει από τη ζωή - Ήταν σε πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε

Gossip-tv Team

Μουδιασμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του σε τροχαίο δυστύχημα

Ο ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του" που είχε γράψει ο Γιώργος Καπουτζίδης έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1) σε τροχαίο δυστύχημα.

Είδηση που έχει σοκάρει τους στενούς συνεργάτες του αλλά κυρίως εκείνους που είχαν περάσει το προηγούμενο βράδυ τις τελευταίες του ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η συμπρωταγωνίστριά του Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ηθοποιό την οποία γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1 και φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Ήλιος, ο Πάνος Νάτσης είχε οργανώσει το πάρτι γενεθλίων της που έγινε στο σπίτι της παρουσία και πολλών ακόμα συναδέλφων τους. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Γιάννης Κουκουράκης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Αποστόλης Ψαρρός οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το τι έχει συμβεί.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σήμερα το πρωί ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την υπέροχη βραδιά που είχε ετοιμάσει για εκείνη ο καλός της φίλος Πάνος Νάτσης, χωρίς καμία αναφορά όμως στο τι έχει μεσολαβήσει από αυτές τις όμορφες στιγμές.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο (παραπάνω) από τις τελευταίες στιγμές του Πάνου Νάτση πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved