Showbiz

Ο Αρσενίου φεύγει για Άγιο Δομίνικο- Οι τελευταίες του δηλώσεις λίγο πριν μπει στο Survivor!

Gossip-tv Team

O Σάκης Αρσενίου αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο και σε αποκλειστικές του δηλώσεις υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για την συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και πολλά άλλα. 

Είναι ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές, που το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ, μιας και τον στηρίζει σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα, και τον "ακολουθεί" συνεχώς.

Εδώ και λίγο καιρό, κυκλοφόρησε η φήμη της συμμετοχής του Σάκη Αρσενίου στον φετινό κύκλο του Survivor, φυσικά στην ομάδα των Διασήμων και κάτι τέτοιο είναι πλέον βέβαια. Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου "Super Κατερίνα" συνάντησε τον Σάκη Αρσενίου, λίγο πριν ο ίδιος αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό να ζήσει αυτήν την ιδιαίτερη περιπέτεια.

Ο τραγουδιστής δεν θέλησε να δώσει καμία λεπτομέρεια για την συμφωνία που έχει κάνει με την παραγωγή, ενώ σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε για την συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο, εκείνος είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με αυτό. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν έχω υπογράψει ακόμα. Είμαστε στη συζήτηση που ήμασταν και πριν από 25 ημέρες. Είμαι εδώ στο στούντιό μου και με βλέπετε να γράφω νέα τραγουδάκια... Αλήθεια δεν ξέρω καν αν θα πάει η Κάτια. δεν ξέρω τίποτα»

Δείτε τις δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου στο παραπάνω βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved