Showbiz

Αποκαλυπτική η Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Είχα παρακολουθήσει τον Δάνη Κατρανίδη με ένα ταξί...»

Gossip-tv Team

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραχώρησε τηλεοπτική συνένττευξη και μίλησε για την ζήλεια της στις σχέσεις της, αλλά και το πώς ήταν η συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει παρακολουθήσει πολλές φορές σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές και θεατρικές παραστάσεις και το ταλέντο της είναι αξιοθαύμαστο.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν εκείνη ήταν θιασάρχης και εκείνος πρωταγωνιστής της παράστασης. Επιπρόσθετα, μίλησε για τις σχέσεις της και το πόσο εκείνη ζήλευε στο παρελθόν, εξιστορώντας ένα συγκεκριμένο περιστατικό, όπου είχε παρακολουθήσει τον Δάνη Κατρανίδη με ένα ταξί και εκείνος την κατάλαβε σχεδόν αμέσως.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Μίρκα Παπακωνστατίνου είπε χαρακτηριστικά: «Ό,τι και να ρωτούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είναι για τηλεοπτική έκθεση, είναι τελείως ιδιωτικό. Το συναισθηματικό σίγουρα πηγαίνει στους ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν ήταν μαζί μου στο θέατρο, ήμουν εγώ θιασάρχης. Ένας καταπληκτικός ηθοποιός, άλλο το ένα άλλο το άλλο, αλλά ήμουν εγώ θιασάρχης, έχει σημασία αυτό. Η εξουσία είναι μεγάλο πράγμα, πολύ μεγάλο πράγμα».

Για το πόσο ζήλευε στις σχέσεις της, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εξομολογήθηκε: «Έχω πέσει πάρα πολύ χαμηλά από τη ζήλεια μου. Μια φορά είχε φύγει ο Δάνης Κατρανίδης από το θέατρο Αλίκη, εκείνος είχε αυτοκίνητο, εγώ δεν είχα και είχα πάρει ένα ταξί. Λες και είναι ηλίθιος ο άλλος και ήμουν από πίσω με το ταξί. Σε κάποιο φανάρι σταματάει, έρχεται, ανοίγει την πόρτα και λέω εγώ ‘Τι θές»; Μου λέει «Εγώ τι θέλω; Εσύ»; Και του λέω «Εγώ περνάω, τυχαία».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved