Showbiz

Το μήνυμα του Θεοφάνους στην Καινούργιου που τη συγκίνησε: «Έχουμε πάντα ένα ιδιαίτερο δέσιμο»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη συμμετάσχει φέτος στο X-Factor.

 

Όμως, δεν αρκέστηκε μόνο εκεί ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αλλά απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα που πραγματικά τη συγκίνησε.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Κατερίνα, όχι την Καινούργιου, τον άνθρωπο Κατερίνα, όχι την παρουσιάστρια, την άλλη. Τον άνθρωπο που είναι ευαίσθητος. Την παρακολούθησα αυτές τις μέρες και συνειδητοποίησα ότι ναι, η τηλεόραση μπορεί να είναι αληθινή και πραγματική. Και τη χάρηκα πάρα πολύ».

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε με χιούμορ και για άλλα μέλη του πάνελ. Όταν τελείωσε το βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχαριστήσει τον μουσικοσυνθέτη για τα καλά του λόγια.

Γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την εποχή που ήταν ακόμα ρεπόρτερ και «κάλυπτε» τα backstage του X-Factor στον ΑΝΤ1 λέγοντας πως ενώ δεν έχει κάνει ποτέ παρέα με τον Θεοφάνους έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

«Δηλαδή καταλαβαίνει κάποιες φορές που μπορεί εγώ να μην είμαι καλά και μου στέλνει τόσο υπέροχα μηνύματα που ενεργειακά και οι συμβουλές του με βοηθούν πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον έχω πολύ ψηλά» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Θεοφάνους.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved