Showbiz

Γιάννης Καλλιάνος: «Στον τοκετό, έπαιρνα τον γιατρό κάθε 5 λεπτά τηλέφωνο, δεν τον άφηνα σε ησυχία»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η Χάρις Δαμιανού παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησαν για την μέχρι τώρα εμπειρία τους ως γονείς, αλλά και για την ημέρα του τοκετού. 

Είναι ένα από τα πιο χαρούμενα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, οι οποίοι διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, από τότε που έγιναν για πρώτη φορά γονείς και έφεραν στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι.

O μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και μίλησαν, με άκρως εξομολογητικό τόνο για το πως νιώθουν από την ημέρα, που έγιναν γονείς, μιας και ήταν ένα γεγονός, που άλλαξε την ζωή τους ριζικά, αλλά και την καθημερινότητά τους. Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε και για την ημέρα του τοκετού, όπου ο ίδιος δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο, αλλά το άγχος του και η ανυπομονησία του ήταν τεράστια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν φυσιολογική γέννα, ήμουν απ’ έξω εγώ. Δεν τα μπορώ εγώ τα νοσοκομεία και τα αίματα. Ήμουν σε συνεχόμενη επικοινωνία με τον γιατρό μας. Κάθε πέντε λεπτά τον έπαιρνα τηλέφωνο, δεν τον άφηνα να κάνει τη δουλειά του. Πέρασε μισή ώρα τον ξαναπήρα τηλέφωνο και εκεί που το σηκώνει ακούω ένα κλάμα μωρού. Ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved