Showbiz

Έξαλλη Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ακόμα και να γίνω κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω»

Gossip-tv Team

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με σχετικά της story στο Instagram, ξεκαθάρισε το τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου, με τον οποίο και έχουν χωρίσει σαν ζευγάρι και διατηρούν ακόμα επαφές.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, όπου είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο κοινό, με την ομορφιά και την φωτογένειά της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη διατηρούσε για αρκετά χρόνια ερωτική σχέση με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου, με τον οποίο πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Εδώ και λίγες ώρες, φημολογείται έντονα ότι οι δυο τους είναι ξανά ζευγάρι, εικασίες που πυροδοτήθηκαν μετά από κοινά τους φωτογραφικά κλικ, με εκείνους να απολαμβάνουν την βόλτα τους. Πριν από λίγες ώρες, η Γαρυφαλλιά έκανε σχετικό ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram, με το οποίο απάντησε ξεκάθαρα σε όλα αυτά που κυκλοφορούν.

Το νεαρό μοντέλο μάλιστα είχε ήδη δηλώσει, σε σχετικό της βίντεο στο Youtube ότι με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου έχουν χωρίσει σε φιλικό κλίμα και ότι μεταξύ τους υπάρχει πολύ αγάπη και αλληλοεκτίμηση, καθώς και το ότι έχουν επικοινωνίες.

Η ίδια στο βίντεο που ανέβασε σήμερα ανέφερε: «Επειδή από το πρωί μου το έχετε στείλει πολλοί και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι. Πραγματικά το τελευταίο διάστημα το μόνο που τους ενδιαφέρει τις εκπομπές είναι τι γκόμενο έχω εγώ. Τέλος πάντων. Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ για τη δημοσιότητα όπως είπαν ή ότι και καλά πούλησα τον χωρισμό μου για δημοσιότητα, θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ και τη νέα σχέση που μου έβγαλαν. Δεν θα έβγαινα την επόμενη ώρα να το διαψεύσω, θα μπορούσα να αφήσω απλά να λένε.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Τώρα αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας. Ένας λόγος που δεν θες να ξαναδείξεις την προσωπική σου ζωή είναι αυτός, η πίεση το τελευταίο διάστημα είναι τεράστια και από τους δημοσιογράφους που με παίρνουν τηλέφωνα να τους πω τι; Βγαίνω στο προφίλ μου και λέω σε εσάς ό,τι είναι. Η αλήθεια είναι μόνο αυτή που σας λέω και είμαι απόλυτα ειλικρινής»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved