Showbiz

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίρνω τόσο εύσημα για το αυτονόητο»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (7-02) ο Σωτήρης Τσαφούλιας με αφορμή την παράσταση που σκηνοθετεί «Αινιγματικές παραλλαγές».

Μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης και ηθοποιός σχολίασε το γεγονός πως κάθε δημόσια τοποθέτησή του γίνεται viral, λέγοντας πως σκοπός του δεν είναι να επηρεάζει τους ανθρώπους και πως απλά καταθέτει τον τρόπο που σκέφτεται.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίρνω τόσα πολλά εύσημα για το αυτονόητο. Δε θεωρώ τον εαυτό μου Influencer, δεν πιστεύω στους Influrncers, δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα. Όταν νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για κάτι όταν με ρωτάνε, καταθέτω απλά τον τρόπο που σκέφτομαι. Τώρα, αν ο τρόπος που σκέφτομαι έχει απήχηση σε κάποιους ανθρώπους… Δε μου αρέσει ούτε να επηρεάζω ούτε να καθοδηγώ τους ανθρώπους. Είμαι κατά της κοπαδοποιήσης της σκέψης των ανθρώπων. Λέω απλά αυτά που νιώθω και μου κάνει εντύπωση να παίρνει κανείς τα εύσημα για τα αυτονόητα» είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και συνέχισε:

«Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου, είναι κάτι που απολαμβάνω και μου αρέσει πάρα πολύ αλλά από εκεί και πέρα δε το κάνω γι΄αυτόν τον λόγο. Όταν θέλω να μοιραστώ μια σκέψη με τους συνανθρώπους μου το κάνω, μέσα από εσάς, μέσα από τα έργα μου. Θα προτιμούσα να απασχολώ κυρίως για τα έργα μου», είπε

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved