Showbiz

Βοσκανίδου: «Είχα πάει σε ένα πάρτι, ήπια ένα ποτό και βρέθηκα στο νοσοκομείο. Δεν θυμόμουν τίποτα»!

Gossip-tv Team

Η Σια Βοσκανίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για μια ιστορία, που είχε περάσει στο παρελθόν, αλλά και για φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, που την απεικονίζουν και έχουν διαρεύσει. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλου του ριάλιτι The Bachelor, όπου προσπάθησε να "κλέψει" την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και τελικά κατάφερε να δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, μιας και ο κόσμος την είχε λατρέψει.

Η Σία Βοσκανίδου μίλησε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε μια εμπειρία που είχε στο παρελθόν, όταν είχε βγει έξω και καταναλώνοντας μικρή ποσότητα αλκοόλ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και της είπαν ότι το ποτό της είχε κάτι μέσα. Η ίδια μίλησε για τις συμπεριφορές βιας κατά των γυναικών, παραδεχόμενη ότι έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, που την απεικονίζουν.

Όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά:«Πριν από έξι περίπου χρόνια που έμενα στο κέντρο, είχα πάει σε ένα πάρτι, είχα πιει ένα ποτό και βρέθηκα στο νοσοκομείο. Δεν θυμόμουν τίποτα, μόνο ότι ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αυτό συνέβη μετά από καμιά ώρα, αφότου έφυγα. Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Μου είχαν πει ότι ήταν ή κακής ποιότητας αλκοόλ ή μπορεί και χάπι βιασμού. Αν ήμουν μόνη εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω τι θα είχα απογίνει. Ήμουν έτοιμη να πεθάνω. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου».

«Μετά το The Bachelor είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες, που όταν ήμουν πιο μικρή τις είχα στείλει σε κάποιον. Μετά από χρόνια υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες μου στο Instagram, στο Facebook και τις στέλνουν και σε εμένα. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω όσο πιο θετικά μπορούσα. Να πω “Σία, μην σε πάιρνει από κάτω, ο κόσμος είναι κακός. Έκανες μια βλακειούλα, όταν ήσουν μικρή” και το προσπέρασα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved