Showbiz

Σοκάρει η Τζώρτζη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από παπά. Δεν ξαναπήγα εκκλησία, από 12 χρονών»

Gossip-tv Team

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε οργισμένη η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη σήμερα στην εκπομπή Open Weekend

Η γνωστή ηθοποιός, περιέγραψε στην εκπομπή όσα βίωσε κατά την διάρκεια της εξομολόγησής της από ιερέα στην πολύ τρυφερή ηλικία των 12 ετών.

«Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία από δώδεκα χρονών. Μας πηγαίνανε επί χούντας με το ζόρι να εξομολογηθούμε, δεν το είχα ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου και με το που μπήκα μέσα στην εκκλησία, ο παππάς μου έκανε σεξουαλική παρενόχληση» είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την οργή της η Ελένη Τζώρτζη.

Και συνέχισε:

«Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι και άρχισε να μου πιέζει το πρόσωπο πάνω στα γεννητικά του όργανα, λέγοντάς μου για εκείνη την ηλικία, ανήκουστα πράγματα. Δεν τα ήξερα, δεν τα είχα ακούσει».

Μετά από μία τόσο σκληρή εμπειρία για ένα παιδί μόλις 12 ετών, η Ελένη Τζώρτζη παραδέχτηκε ότι δεν κατάφερε να ξαναπάει στην εκκλησία. Η ίδια αποκάλυψε:

«Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία γιατί και μόνο η μυρωδιά της εκκλησίας, μου φέρνει ναυτία. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν σχέση με την εκκλησία μου είναι αντιπαθείς. Αν το έλεγα τότε στη μαμά μου, σας πληροφορώ ότι θα έτρωγα και ξύλο. Πώς τόλμησα να σκεφτώ τέτοια πράγματα…»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved