Showbiz

Τζένη Καζάκου: Ο... τρόμος της δημοσιότητας, το διαζύγιο των γονιών της και η γιαγιά Τζένη Καρέζη

Gossip-tv Team

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Τζένη Καζάκου για τη ζωή της, την επιτυχία που γνωρίζει μέσα από τους ρόλους που αναλαμβάνει τελευταία αλλά και το... σκοτάδι και τους δαίμονες που αντιμετωπίζει καθημερινά. 

«Ήταν ωραίο και τρομακτικό ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ότι για παράδειγμα μπορεί να βγω για ένα ποτό, να με βγάλουν μία φωτογραφία και αυτό να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου ή για να με εκθέσουν. Ίσως να με τρόμαξε επειδή από πολύ μικρή ήμουν στο φως της δημοσιότητας» είπε η Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου η οποία βέβαια είναι εγγονής της σπουδαίας και αξέχαστης Τζένης Καρέζη και του επίσης σπουδαίου Κώστα Καζάκου.

Σε ό,τι αφορά τον χωρισμό των γονιών της σε τρυφερή ηλικία, η Τζένη Καζάκου την οποία απολαμβάνουμε στους Συμπέθερους απ' τα Τίρανα, είπε: «Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Επειδή έμενα με την μαμά μου, ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ. Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό όταν δύο άνθρωποι δεν είναι πλέον χαρούμενοι μαζί να χωρίζουν. Εάν οι γονείς είναι καλά, είναι και τα παιδιά καλά. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, αντιλαμβάνονται».

Πάντως όταν πήγαινε σχολείο ένιωθε λίγο άβολα καθώς όπως είπε: «Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της Τζένης Καρέζη».

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε και για την εποχή που ήταν φοιτήτρια στη δραματική σχολή όπου δίδασκε ο παππούς της και όπως τόνισε με χιούμορ δεν ήξερε πως θα έπρεπε να απευθύνεται στον Κώστα Καζάκο, που ήταν και καθηγητής της.

Συγχρόνως δήλωσε περήφανη για την οικογένειά της ενώ επεσήμανε: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου».

Η Τζένη Καζάκου επίσης παραδέχτηκε πως έχει πολλούς δαίμονες που την προβληματίζουν και πως αγαπάει πολύ το σκοτάδι ενώ τόνισε πως τη συγκινεί ό,τι περιέχει πόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved